Förlängda Armen Logistik AB

Tryckeriet


Tillsammans med våra kontrakterade tryckerier som är specialiserade på respektive områden kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser med hög kvalité.
Vårt berättigande som trycksaksleverantörer bygger på kunniga faktorer med många års erfarenhet samt förmågan att förhandla till oss låga tryckpriser som kommer Er som kund tillgodo.
Vi trycker alla sorters trycksaker i format från visitkort till A1 i en till fyra färger. Naturligtvis är flera av maskinerna utrustade med torroffset, allt för miljöns skull.
Blanketter, foldrar, brevpapper, kuvert, inget är för oss främmande.
På kopieringssidan ligger vi väl framme med snabba maskiner på svartvit- och fyrfärgskopiering i storlekar upp till A3. Vi kopierar från pappersoriginal och datamedia. Kopieringsmaskinen kopierar enkelsidigt, dubbelsidigt, vitt eller färgat papper, sorterat, häftat och olika bindningar.
FA kan även erbjuda svartvit eller färgutskrift på större format som t. ex. 70 x 100 cm för affischer eller banderoller. I den egna ateljén skapas alla slags skisser och original. Här kan vi hjälpa Er ta fram blanketter, logotyper, direktreklam, broschyrer, annonser med mera.

Se vår prislista.

Kontaktperson på Tryckeriavdelningen är Torbjörn.